Despre noi

Acest site este destinat prezentării activității echipei de robotică a Liceului Teoretic Ovidius din Constanța. Echipa de robotică s-a format în noiembrie 2017 în scopul participării la ediția 2017-2018 a competiției naționale de robotică BRD FIRST Tech Challenge România.

Anunț

Pentru sezonul competițional 2019-2020 echipa de robotică ACE ROBOTICS recrutează noi membri. Procesul de recrutare se face în două etape (1) depunerea unui CV și (2) interviu. Se poate aplica pentru secțiunea tehnică sau non-tehnică.

Secțiunea tehnică presupune proiectarea 3D a robotului, construirea robotului, programarea lui, proiectare de piese componente și printare 3D.

Sectiunea non-tehnică presupune realizarea bussiness planului, realizarea de postere, afișe, mascote, materiale de promovare ale echipei, cunoașterea de programe de editare digitală a imaginilor gen photoshop, realizarea de filme pentru echipă, cunoașterea unor programe de editare a filmelor, fotografie, realizarea de site-uri web.

Condițiile de selecție, procedura de selecție și modelul de CV acceptat sunt detaliate mai jos. Citiți cu atenție și urmați întocmai indicațiile. CV-urile se trimit la adresa valerica.baban@gmail.com. Dacă aveți întrebări suplimentare scrieți pe aceeași adresă.

Condiții de selecție și procedura de selectie.
CV model

Termenul limită de trimitere a CV-ului este 2 aprilie 2019 ora 00 - ora României.